22 november 2009

Sverigedemokraterna ges makten

Tyvärr så avslogs förslaget om en medborgarkurs för nyanlända invandrare.Anledningen var rädslan att bli förknippade med sverigedemokraterna.Vilket är himla irriterande och fel. Ta avstånd från dem istället, nu låter ju man dem styra.Jag håller med våran vackra integrationsministern Nyamko Sabuni i det hon säger:

"Jag tycker att det är dumt att koppla integrationspolitiken till Sverigedemokraterna, det är att tillskriva dem makt som de inte har."
Läs hela artikeln


Det här är ju någonting som hjälper våra nya svenskar. En gratis medborgarkurs där man blir informerad om vilka rättigheter och skyldigheter man har och om samhällets värdegrund. Jag kan tycka ett en sån kurs skulle lägga grunden till mycket för en bra start i Sverige.


"Okunskap ska inte hindra en från att ta tillvara sina rättigheter i Sverige, men inte heller vara en ursäkt för att bryta mot lagen, heter det i materialet.

De som försvarade förslaget ansåg bland annat att en gemensam värdegrund är viktig inte minst för de pojkar och flickor som tvingas leva i en hederskultur."


Ja, nu får man väl hoppas på att i alla fall Obama får igenom sin nya sjukvårdsreform i USA, det vore en bra nyhet.
We wish you good luck Mister President.


Take Care.
//Victoria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar