25 oktober 2009

Händelserik helg

Nu har Sara gett sig av hem till Norrköping. Viktoria som också varit här hela helgen passade på att få lift hem,så nu är jag ensam igen.Tråkigt utan tjejerna, haft riktigt kul i helgen,och det var underbart att träffa Sara igen.

Jag, Viktoria B, Julia och Sara - Middag @ Vapiano

Det blev några riktiga rundor på Ambassadeur,Sturehof,Magenta,White room och Grodan Sergel så klart. Fredagen som avslutades på Grodan Sergel var ju trevligare än kaoset på White room igår. Det blev ett minst sagt pinsamt och obekvämt scenario, och helt plötsligt utan förvarning stod man mitt i något som liknade ett triangeldrama... Nej det var inte direkt varje tjejs drömscenario.

Men det roliga vägde över, mycket trevligt sällskap hela helgen ! Träffat många nya ansikten. Roligast var förfesten igår. Herr Daniel Hallén ringde Viktoria B och tipsade oss om party så vi droppade förbi efter middagen på Vapiano med Julia från programmet och hennes vän Alexander.
Sjukt kul, och sjukt roliga människor. Haha lite urspårat, men oj vad vi skrattade,speciellt åt deras teorier om hur det gick för oss;) Vi får väl se efter att alla avsnitt gått....

Och rösten har jag tappat. (Hittelön utlovas.) En hemsk förkylning kombinerat med 2 utekvällar resulterade i pip och hesa viskningar hela kvällen igår.

Har mycket att tänka på efter helgen, som good stuff, and some other stuff. Bland annat det som hände på White room...För mycket på en gång helt enkelt. Rädd för att såra människor, men ärlighet varar längst.

Höjdpunkter på helgen:
- Killen på Grodan Sergel som hoppade runt oss i ring o skrek "mammas pojkar mammas pojkar!" Han bjöd på ett gott skratt ;)
- Jag är brunett igen. Det gillar vi!

 Ser fram emot halloween nu i helgen! Hoppas på mycket bus... ;)
Men nu är det dags att deala med det som hände igår på white. Vi hörs och ses.

All you need is love.
//Victoria

1 kommentar:

  1. Tack hjärtat för en superkul helg..de va jättekul o träffa dig o Viktoria igen.måste göra om de snart igen..Yes Grodan blev min favvoställe :)))) hade riktigt skoj där..ha de bäst o krya på dig..kramar i massor till dig

    SvaraRadera