29 november 2009

Saturday Nightlife

Hade en toppenkväll igår!
Träffade Julia,Viktoria B, Anna Evelina OCH Caroline från mammas pojkar. Vi satt på Sturehof och tog en drink. Skrattade och pratade! Det är första gången vi andra träffar Carro sen hon åkte hem från Marbella i juli. Vi andra har ju setts ganska ofta eller då och då mer eller mindre. Anna Evelina såg jag senast på Bobbys inflyttningsfest när även Maja och Pia var här och hälsade på :)


September - Grodan Sergel
Jag, Maja, Pia


Viktoria och Jag rörde oss vidare till vårat andra hem - Magenta. Där det var riktigt drag. Dj Samvice - Samir, spinnade plattorna riktigt grymt igår. Jag tog 2 shot och för en som aldrig dricker annars var det tillräckligt för att känna dansgolvet röra sig i otakt med musiken.

Men kvällens höjdpunkt var när en stilig herre helt plötsligt kommer fram och börjar prata.
Paradise Hotel Cimon (haha inte "BARA" Cimon) Det var kul! Delade lite erfarenheter av eftereffekten, oss "dokusåpadeltagare" emellan, med glimten i ögat. Han var riktigt trevlig faktiskt. Men det som var själva höjdpunkten var ju hans tjejkompis som hade upplyst honom om vilka Viktoria och Jag var. En jätte söt och trevlig tjej, som vi faktiskt spenderade resten av kvällen med. Mimmi!



Mimmi och Cimon

På vägen hem med första pendeltåget vid kl 05.20 fick jag sällskap av en pappa till ett barn jag haft på jobbet som jag stötte på utanför 7 eleven (när jag köpt min chocolate chip cookie som vanligt).
Haha han är ju en av dem roligare papporna man stött på, frispråkig och skämtar mycket. Tack vare sällskapet höll man sig vaken på vägen hem iaf!

Ikväll kanske det blir Cafét, för att supporta Dj Samvice och Sergel Grodan
i Caféts Dj challenge
FINAL!

Dj Samvice - Samir Salmi

Får se...Men så här kul måste jag ha oftare.
//Victoria

1 kommentar:

  1. Tack för den fina kommentaren på tv4.se Det var verkligen super trevlig förra helgen, vi får göra det oftare.
    Kram
    Anna Evelina

    SvaraRadera