20 maj 2011

Better days Ive had...

Music feeds my soul...
Sitter på golvet, händerna vilar om de uppdragna knäna, huvudet lutar bakåt mot väggen bredvid högtalarna där musiken ljuder ut högt...Basen känns som trygga hjärtslag som vibrerar i ryggen.
För en stund sen sjöng Oasis om stackars Sally som det gör ont i hjärtat att höra om, så typiskt. Småler lite ironisk när texten "Slip inside the eye of your mind, don't you know you might find a better place to play" dyker upp...
Nu är det ännu en lovesong... Var är alla happysongs? Inte här. Men det är skönt...det fungerar.
Alla samlade favoriter spelas av sig själv på en gång...En efter en. Tack Youtube.


Orkar verkligen inte med det här. Inte igen.

I could be wrong, but Im not. Eller?
Jag skulle vilja ha fel, verkligen.


Storstädar och bäddar rent. Allt som får tiden att gå... Funderar på att ta en nattbio eller något, men känner inte riktigt för att köra solo, och känner inte för fel sällskap heller...Får se hur det blir med det. Blir galen innanför de här väggarna. Väggarna i mitt huvud....


Har haft en jobbig dag, en jobbig vecka. Funderar på att börja med.... igen. Orkar inte smälla i marken igen. Inte nu. Ger det några dagar till sen chansar jag inte mer, gör vad som helst för att hålla mig över ytan nu närmsta tiden. Lite desperat for sure, men walk a mile in my shoes.


Skulle behöva ut o springa, flyga fram över marken ett tag till...
Undvika det stora jävla hålet inuti.

Som att man inte har tillräckligt med skit att tänka på så sägs ryktet att jorden ska gå under imorgon. Urusel tajming verkligen. Ge fan i det.

Ha en bra fredagskväll.
/Victoria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar